Popis
Unikátny destilát z Jarabiny vtáčej, ktorý sa právom radí k vybraným špecialitám, vyrábaným vo veľmi limitovanom množstve.
Senzoricky je jedinečná. Dych berúcou jemnosťou vás uvedie do sveta tých najluxusnejších cukrárenských vôní a chutí, tovariš práve melie horké mandle na marcipán, z pohára sa dielňou rozlievajú tóny amareta a arašidového masla, aby vo svojich doznievajúcich tóninách uvoľnili miesto jadru marhuľovej kôstky. Unikátny zážitok do sveta nepoznaného, ktorý nečaká na výnimočnú príležitosť, pretože ju sám tvorí.
Nami doporučená teplota podávania a skladovania je od 16-18°C.
Pri teplotách pod cca 7°C dôjde k miernemu zakaleniu destilátu z dôvodu vyzrážania sa aromatických olejov.
Nieje najmenší dôvod naše destiláty chladiť, kôli tým úžasným a pracne získaným aromatickým olejom to vlastne pijeme.